Exilis Protégé:
De veiligste én efficiëntste RF technologie op de markt!

Duur van een Exilis-behandeling per zone:

 • Gelaat en Hals: 90 min.
 • Voorhoofd-oogzone: 45 min.
 • Mond-wangzone: 45 min.
 • Hals en onderkin: 50 min.
 • Handen: 35 min.
 • Décolleté: 35 min.
 • Binnenkant billen: 35 min.

Exilis won verschillende awards:

 1. Best Skin Tightening Device
 – The Aesthetic Show Las Vegas 2012 – Verenigde Staten
 2. Prix de Beauté
 Cosmopolitan 2012
 3. Best Skin Tightening Treatment
 My Face Body 2013- Verenigd Koninkrijk
 4. Best Skin Tightener
 NewBeauty Beauty Choice Awards ‘The Best New Products for
 • Wetenschappelijk bewezen efficiëntie en veiligheid
 • Pijnloze en betaalbare behandelingen
 • Snelle en langdurige resultaten

“Exilis was het eerste systeem dat ik op mezelf uitprobeerde en dat al na twee sessies resultaat gaf. Ik ben op z’n zachtst gezegd uitzinnig enthousiast over Exilis. Ik ben jarenlang op zoek geweest naar een systeem als dit. Net zoals mijn patiënten, ben ik er heel blij mee,”
Dr. Jeanine Downie, MD, Dermatoloog, Montclair, Canada

“Deze behandeling is ideaal voor patiënten die geen invasieve procedures, zoals een chirurgische face-lift, armlift of buikwandcorrectie kunnen of willen ondergaan, maar die toch een maximale versteviging willen bereiken,”
Dr. Marc Salzman, MD, Plastisch chirurg, Louisville, VS

Exilis protégé

Huidverslapping en rimpels zijn het directe gevolg van volumeverlies van de huid, wat voornamelijk te wijten is aan verminderde collageen.
Exilis Elite is een revolutionair apparaat dat de collageenmatrix herstelt waardoor de huid fenomenaal voller en strakker wordt, zonder chirurgie en zonder recovery periode.

“Hoe werkt de technologie van Exilis Protégé?”

Tijdens de Elite behandeling wordt een computergestuurde applicator heen en weer bewogen over het te behandelen gebied. U voelt hierbij een sterke, maar comfortabele warmte. De mogelijkheid om de energie te focussen op specifieke zones en om de kracht en diepte aan te passen, maakt de protégé bijzonder effectief.
Een constante monitoring zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepere huidlagen. Daar wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, volle matrix. Bovendien wordt de oude, niet-elastische collageen op termijn volledig vervangen door een nieuw, veerkrachtig collageennetwerk: het ‘Collagen Refill Process’.

“Is de behandeling veilig?”

Exilis protégé is het enige apparaat dat én met hoge kracht werkt én tegelijk extreem veilig is dankzij twee gepatenteerde systemen: de ‘Synchrone Energie Emissie®’ van Radiofrequente + Ultrasone energie die zorgt voor hoge efficiëntie en de ‘Energy Flow Control®’ die de extreme veiligheid garandeert.

“Wat kan ik verwachten van een Exilis protégé behandeling?”

Al vanaf de eerste behandeling wordt het Collagen Refill Process geactiveerd. Vaak merkt men al meteen een verbetering, maar om een duurzame verstrakking te krijgen zijn gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig, liefst met een frequentie van 2 x per maand.
Na afloop van de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 à 6 maanden toenemen (soms zelfs tot 12 maanden!), omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat. Om het resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling aangewezen om de 6 à 12 maanden.
Dramatische verbetering van de densiteit van de huid + verdikking van de dermis dankzij neocollagenesis.

“Zijn er voorzorgsmaatregelen?”

Er zijn weinig voorzorgsmaatregelen. Voordat u begint aan de behandeling zal uw therapeut u grondig informeren tijdens een intakegesprek.

“Welke zones kunnen behandeld worden?”

Alle zones waar zich verslapping voordoet, kunnen worden behandeld. De vraag naar huidverstrakking betreft vooral het gelaat, hals, decolleté de armen, de buik en binnenkant dijen De behandelduur is afhankelijk van de zone; één zone duurt maximaal 20 minuten.
Duizenden artsen wereldwijd zijn het er over eens: de resultaten zijn verbluffend.
Rimpels worden op een biologische manier opgevuld, de huid ondergaat een lifting en verstrakking waardoor men er jaren jonger uitziet.
Yvette: “Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt! Mijn familie en vrienden vragen verbaasd hoe het komt dat ik er zo goed uitzie.”

De niet-chirurgische facelift is een feit!

De Exilis protégé™ biedt een langdurige huidverjonging op een uiterst efficiënte en veilige manier dankzij het gepatenteerde Energy Flow Control© (EFC) protégé systeem.
Radio frequentie of RF-systemen hebben alle de basisvereiste om de huid tot een bepaalde temperatuur te brengen. Dit moet echter gebeuren met een exact gecontroleerde warmtetoevoer. Helaas falen de meeste RF-systemen er in om de warmteontwikkeling in de huid te controleren.

Het bij BTL’s Exilis protégé™ ingebouwde EFC protégé© systeem is een doorbraak op gebied qua veiligheid en staat de therapeut toe om met hoge energielevels te werken, zonder gevaar of vermindering van het comfort van de behandeling. Het EFC protégé systeem zorgt er immers voor dat hoge energiepieken (die verbrandingen en lipolyses veroorzaken) automatisch vermeden worden.

De Exilis protégé behaalt bijgevolg in de kortst mogelijke tijd de meest ideale temperaturen in de huid, waardoor de beste resultaten behaald worden op vlak van meerdere esthetische huidproblemen.
Na 1 enkele behandeling werkt het Exilis protégé-effect nog gedurende verschillende maanden door, waardoor u nog lang van de resultaten kan genieten.

BTL Exilis protégé – veilig en efficiënt
• Huidversteviging
• Huidverstrakking


DEF_txt_Mama_IMG_0146-b-tile-3168x1829 DEF_txt_Yvette_0629_tile-3168x1889 chinlinebeforeafter-web Clinician Presentation 9.10 [Compatibility Mode] Faceba-horz Exilis-neck Exilis-before-938965-1318298