Gelaats- en huidverzorgingen

Behandelingen van de huid

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn onze gelaatsbehandelingen gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve verjongende methodes. Onze gelaats- en huidbehandelingen werken zowel op het fysieke aspect als de energetische balans van onze huid.

Met de verschillende phyto 5 behandelingen door het jaar heen worden alle bindweefsellagen van de huid in een harmoniserende beweging gestimuleerd met als resultaat een gezonde en stralende huid.
De vijf bindweefsellagen (de spieren, de bloedcirculatie, de cellen, de lymfecirculatie en de watercirculatie) hebben allemaal invloed op de gezondheid van onze huid.
Dé basis en essentie om mooie resultaten te bekomen is LICHT. Licht is ENERGIE en energie is TRILLING.
Bij elke behandeling wordt er licht ingeschakeld omdat dit dé nodige energieleverancier is voor de cellen.

Alle andere gelaatsbehandelingen zijn technische en fysische behandelingen met de focus naar de cellen zoals collageen aanmaak, elastine en bio hyaluron inbrengen in de huid, micro-needling met meso coctails en de vitalaser

Alle behandelingen zijn zowel voor vrouwen als voor mannen.

Hoe verloopt een behandeling van Phyto5
Een behandeling omvat een reiniging, ontspanning, peeling, dieptepeeling, huiddoorbloeding, ontgifting (lymfedrainage), mineraliseren, masker, lichttherapie, en wordt afgewerkt naar de noden van de huid met ampul, serum en dagcrème

Kennismakingsbehandeling

Deze huidbehandeling is enkel bij het eerste bezoek en omvat een eerste kennis-
making, een huidanalyse én een aangepast stappenplan voor thuis en in het instituut Duur: 45′

Chromalicht

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam; er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de helende krachten van kleuren. Door de eeuwen heen zijn er verschillende beschavingen geweest die met kleuren geëxperimenteerd hebben, waardoor steeds meer kennis over kleuren bekend is geworden en bewaard is gebleven.

Zoals gezegd hebben alle kleuren van het spectrum hun eigen vibratie en energie, en deze hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen.
De Dualchroma 10 is uitzonderlijk efficiënt voor het gebruik op esthetisch vlak en bij medische esthetiek. De techniek is exclusief: discroïde filters worden gebruikt om uiterst zuivere lichtstralen te bekomen. De dualchroma 10 bevat geen infrarood of ultraviolette straling. Het biedt de volgende kleuren uit het kleurenspectrum aan: rood, oranje, geel, groen, cyaanblauw, donkerblauw, violet, turkoois, roze en wit licht. Chromatherapie de ware revolutie in de esthetiek door zijn impact:
• Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
• Versnelt zichtbaar de celgeneratie
• Verhoogt de afvoer van toxines
• Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
• Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels
PHYTO 5 is pionier in het gebruik van licht- en kleurtherapie! Al in 1998 kreeg PHYTO 5 (toen nog phytobiodermie) de prijs voor innovatie tijdens het Internationale Esthetiek Salon in Parijs. 15 jaar later zijn we nog steeds vernieuwend en kan u vertrouwen op meer dan 15 jaar professionele ervaring en wijsheid.

Basisgelaatsbehandeling
-1 element/behandeling-

Basis gelaatsbehandeling mét korte ontspanning. Duur: 1:15h[/outerOneFourthLast]

Intense gelaatsbehandeling
-1 element/behandeling-

Basis gelaatsbehandeling mét ontspannende gelaats-, hals-, schouder- en nekmassage of faceliftmassage. Duur: 1:45h

Basis gelaatsbehandeling
-5 elementen/behandeling-

Deze gelaatsbehandeling werkt in op elke reflexzone van je gezicht, voor een zichtbaar jonger resultaat. Na deze luxe behandeling voel je de energie terug door je hele gelaat stromen, is je huid weer egaal, fris en zie je er jonger uit.
Duur: 2:00h

Intense gelaatsbehandeling
-5 elementen/behandeling-

Idem als de basis behandeling maar met massage van gelaat, hals, nek en decolleté en een langere drainage Duur: 1 uur

KUUR 5 elementen basis gelaat
-1 element/behandeling-

5 behandelingen met maximum 1 week tussen. Alle bindweefsel lagen worden gestimuleerd en met elkaar verbonden. Deze kuur is een meerwaarde als onderbouw naar langblijvende resultaten voor de Exilis facelift behandelingen. Duur: 5 x 1 uur

Anti-Rimpelbehandeling

Deze intensieve behandeling laat rimpeltjes verdwijnen. Reeds na 1 behandeling zie je merkelijk het verschil
Duur: 2h00

lifting phyto 5

Wil je elasticiteit en jeugdigheid terugwinnen, dan is deze gezichtsverzorging voor jou. Deze behandeling verhoogt de celregeneratie. Daardoor ontstaat een natuurlijke lifting.

Duur: 2:00 h

KUUR van 3 opeenvolgende liftings phyto 5

Deze kuur van drie gezichtsbehandelingen doet je huidcellen herleven. Je gelaat ziet er jonger en ontspannen uit, de celgeneratie verhoogt en je huid is elastischer. Deze kuur heeft een langdurig resultaat: 3 behandelingen met maximum 1 week tussen.
Duur: 3 x 2:00h

Feest-
gelaatsbehandeling

Een mini en instant gelaatsverzorging voor die momenten waarop je echt helemaal wil stralen Duur: 0:30h

Couperose, wallen, kringen en pigmentvlekken

Een specifieke behandeling die de beste resultaten biedt na een kuur door het stimuleren van de 5 huidweefsels via de 5 elementen Duur:1h15

Lichttherapie PHYTO 5

Cellulaire energie. DE energie als basis voor het leven. Via onze huid kunnen we energie opslaan vanuit het licht. Via lichttherapie krijgt onze huid als eerste energie aangeleverd! Inclusief bij elke gezichtsbehandeling

DermaLastyl Elastin Infusion Therapy

DermaLastyl omvat een baanbrekende salonbehandeling met slechts 2 producten. Tijdens deze behandeling wordt tropoelastine (een eerste ontstaansvorm van de elastinevezels in de huid) toegevoegd aan de huid.
Wanneer deze tropoelastine zich dankzij de behandeling aan de reeds bestaande elastinevezels hecht, worden deze vezels versterkt. De elasticiteit van de huid herstelt, de huid wordt veerkrachtiger en zeer gezond.
Méér lezen

Mesoline

Mesoline is een gamma van meso-cocktails van de hoogste medische kwaliteit. Specifiek aangepast aan het huidtype, kunt u hiermee de huid van elke klant een boost en verbetering geven.
De huid revitaliseert en huidverouderingsverschijnselen krijgen geen kans!
Méér lezen

Vita-Laser

Vitalaser is de krachtigste athermale laser voor schoonheidsspecialisten op de markt. Dit apparaat heeft niet alleen de mogelijkheid om het cellulaire niveau van elke ongezonde en verouderende huid op te krikken tot het niveau van een gezonde jonge huid. Vitalaser in combinatie met BioHyral vult ook de huid op korte én lange termijn de huid weer op met zuiver hyaluronzuur. Dit zorgt voor een directe vervaging van rimpels, verfijning van poriën en optimale hydratatie met langdurige werking
Méér lezen

Vitalaser met Bio hyaluron

Verhoogt aanmaak van eigen hyaluron, verbeterd elasticiteit, noodzakelijk bij collageensynthese. Een belangrijke pijler in combinatie met Exilis facelift. Verbetert algemene huidconditie, ook bij huidproblemen zoals eczeem, geïrriteerde huid, psoriasis.
Duur: 0:45 h

Mesoneedling

Bij Mesoneedling worden producten rechtstreeks in de huid gebracht, dankzij een automatisch needling-systeem, de Needling Pen.