Huidverbetering

Huidverbetering:

huidverstrakking en huidverbetering

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn onze gelaatsbehandelingen gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve verjongende methodes. Onze gelaats- en huidbehandelingen werken zowel op het fysieke aspect als de energetische balans van onze huid. Met de verschillende behandelingen door het jaar heen worden alle bindweefsellagen van de huid in een harmoniserende beweging gestimuleerd met als resultaat een gezonde en stralende huid.

We werken plaatselijk op de probleemplaatsen en tegelijkertijd behandelen we de diepere oorzaak van het probleem. Ieder krijgt een persoonlijk geadviseerd behandelplan om de hoogste resultaten te verkrijgen.

Lichtterapie met Hyaluron

Vitalaser is de krachtigste athermale laser voor schoonheidsspecialisten op de markt. Dit apparaat heeft niet alleen de mogelijkheid om het cellulaire niveau van elke ongezonde en verouderende huid op te krikken tot het niveau van een gezonde jonge huid. Vitalaser in combinatie met BioHyral vult ook de huid op korte én lange termijn de huid weer op met zuiver hyaluronzuur.

Dit zorgt voor een directe vervaging van rimpels, verfijning van poriën en optimale hydratatie met langdurige werking.

Lees meer over Vitalaser

Elastine

Elastine Infusie Therapie
DermaLastyl omvat een baanbrekende salonbehandeling met slechts 2 producten. Tijdens deze behandeling wordt tropoelastine (een eerste ontstaansvorm van de elastinevezels in de huid) toegevoegd aan de huid.
Wanneer deze tropo-elastine zich dankzij de behandeling aan de reeds bestaande elastinevezels hecht, worden deze vezels versterkt.

De elasticiteit van de huid herstelt, de huid wordt veerkrachtiger en zeer gezond.

Lees meer over Elastine

Exilis Protégé

Exilis is de absolute top qua verstrakking, lifting en shaping van gelaat en lichaam. Het apparaat maakt de huid in slechts 4 à 6 behandelingen sterker en voller. Na de kuur is de huid gezonder en bevat ze kwalitatievere bouwstoffen, waardoor de resultaten ook tot 1 à 2 jaar na de behandelingen zichtbaar kunnen blijven!

Exilis heeft reeds 4x de exclusieve titel van ‘Best Skin Tightening Device’ gewonnen!

Lees meer over Exilis

Mesoline

Mesoline is een gamma van meso-cocktails van de hoogste medische kwaliteit. Specifiek aangepast aan het huidtype, kunt u hiermee de huid van elke klant een boost en verbetering geven.

De huid revitaliseert en huidverouderingsverschijnselen krijgen geen kans!

Lees meer over Mesoline

Mesoneedling

Wis de tekenen van huidveroudering uit

Hoe werkt mesoneedling?
Bij Mesoneedling worden producten rechtstreeks in de huid gebracht, dankzij een automatisch needling-systeem, de Needling Pen. Dit revolutionaire apparaat maakt met elektrische verticale bewegingen minuscule gaatjes in de huid.
Het natuurlijke herstelvermogen van de huid activeert hierdoor tal van cellen die extra collageen produceren: de huid wordt op een 100% natuurlijke wijze mooier, voller en jonger.

Lees meer over Mesoneedling