Gelaats- en huidverzorgingen

Massage houdt je jong, vitaal en gelukkig

Door de diepe ontspanning stroomt bloed en energie naar iedere cel in je hele lichaam. Spanning en emoties laten zich vanzelf los. Massage haalt je even uit je hoofd, brengt je compleet in je lichaam. Massage brengt je terug bij jezelf. Massage is een ware herbronning voor lichaam en geest.
Geniet van onze weldoende lichaamsmassages. Alle massages worden gegeven in een gezellige warme ruimte, met warme gepersonaliseerde bio-oliën, ontspannende muziek en lichtvibraties met chromalicht.

Een lichaamsmassage vooraf gegaan door een energetisch kruidenbad ontlaad jou extra waardoor de massage dieper kan inwerken.

Vlindermassage

Dit is een heel zachte massage waar een constant ritme wordt aangehouden. De bewegingen vloeien over van kleine naar grote achten (lemniscaatbewegingen). Deze massage brengt balans tussen rechter (ratio) en linker (emotionele) hersenhelft. De massage wordt gegeven met warme etherische oliën, neemt je mee uit je denken en brengt je tot een diepe innerlijke rust.
Duur: 45.00 min.
Prijs: 60.00 Euro

ZenSamassage

Deze massage biedt hetzelfde verloop als de vlindermassage waar er extra aandacht voor rug en hoofd bijkomt.
Op deze plaatsen wordt er iets steviger gemasseerd.
Duur: 90 min.
Prijs: 110,00 Euro

Intuitieve massage

Deze massage geeft de ruimte om mijn handen extra aandacht te laten geven op plaatsen waar de energie stagneert. Mijn handen bewegen en masseren intuïtief tot ik ervaar dat de energie in je lichaam in beweging komt.
Duur: 60 min. OF 90 min.
Prijs: € 75,00 OF  € 110,00

Hawaiaanse energetische massage

Harmonische vloeiende open bewegingen die zich afwisselen met diepe en zachte intensiteit. Een zalig genieten, terwijl alle spanningen van je afglijden. Deze massage stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, laat jou kennis maken met je innerlijke kracht en brengt je dichter bij jezelf. Nadien ervaar je je lichaam als zalig stromen in harmonie met jezelf.
Duur: 90 min. / 120 min.
Prijs: € 110,00 / 120 euro

Verkwikkende en ontspannende rugmassage

Een half uurtje ontladen en genieten terwijl alle spanningen van je rug verdwijnen.
Duur: 30min.
Prijs: 45,00 euro

Ontstressende Hoofd-schouder-nek massage

Even uit je hoofd, spanningen glijden weg uit je nek & hals. Deze massage wordt graag gecombineerd met een voetmassage.
Duur: 30 min.
Prijs: 45,00 euro

Verjongende facelift/ bindweefsel massage

Gespannen gezichtsspieren verminderen de bloeddoorstroming naar de huid waardoor huidverslapping en rimpels in de hand gewerkt worden. Facelift massage kan de huidspieren echter opnieuw ontspannen en de bloeddoorstroming in de huid activeren. De huid wordt elastischer en rimpels verminderen
Duur: 45 min.
Prijs:  60,00 euro

Ontladende en ontspannende voet-en onderbeenmassage

Op onze voeten zijn er verschillende sleutelpunten die belangrijk zijn voor ons gehele welzijn. Door deze plaatsen te masseren met bio kwalitatieve oliën opent dit een doorstroming van fysiek als emotionele transformatie.
Duur: 25 min.
Prijs: 35,00 euro