Natuurlijke Huidverjonging

0

Natuurlijke huidverjonging en huidverbetering biedt jouw lichaam, je cellen, je organen de ruimte om zelf mee te werken, mee te ademen, mee te regenereren.

Schoonheid,  jeugdigheid en vitaliteit van je lichaam en huid staat helemaal in verbinding  met je lichaam, emoties en energiesysteem. Iedere dag opnieuw ervaar ik hoe blij en dankbaar de klanten en hun lichaam zijn na een lichaam -of gelaatsbehandeling.

Onze huid is het grootste orgaan. Het respect, de soort voeding (zowel eten als de verzorgingsproducten), de intentie die we eraan geven bepaald de kwaliteit van onze huid, ons lichaam, en onze spirit.

Samen met jou ga ik kijken wat er aan de basis ligt om jouw huid te verbeteren, te verjongen of te verstevigen.
Wil jij de klok van je huid terugdraaien of wil je er vroeg aan beginnen zodat je op rijpere leeftijd nog steeds kan genieten van een mooie en gezonde huid en lichaam. Kies jij om je goed voelen in je lichaam samen met een natuurlijke mooie huid?

Voel jij jou ook aangesproken om je lichaam en je huid op een natuurlijke manier te laten behandelen, kwalitatieve, natuurlijke en energetische producten te geven aan je huid?
Dan nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen op onze website.

Je vindt er de natuurlijke behandelingen die het lichaam ondersteunen om de energie in alle zones van het lichaam te laten circuleren. Want zonder energie kan je nooit de klok van veroudering terugdraaien en een natuurlijk en mooi resultaat bekomen.
Soms blokkeert ons lichaam door situaties die ons zo diep raken. Onverwerkte emoties stagneren zich in ons lichaam.
Soms hebben we ze geestelijk verwerkt maar komt het lichaam nog wat achter. Deze behandelingen helpen het lichaam gestagneerde energie te deblokkeren.
Deze behandelingen vind je terug onder herbronningsbehandelingen en kuren.

Ontspannende behandelingen horen daar ook bij die je terugvind onder massages.

Technische en echt fysiek gerichte behandelingen voor huidverbetering, huidverjonging en huidverstrakking vind je onder gelaatsbehandelingen, Natuurlijke facelift- EXILIS, vitalaser en hyaluron, elastine, microneedling.

Biofeedback metingen en behandelingen geven de mogelijkheid om met een uiterst verfijnde focus te vinden waar de diepliggende oorzaak van fysieke klachten is ontstaan en ze met deze biofeedbackapparaat te behandelen. Deze meting en/of behandelingen raden we meestal aan voor we starten met een exiliskuur om je huid nieuwe collageen te laten aanmaken.
Nieuw collageen laten aanmaken vanuit je eigen lichaam en huid vraagt een goed goede toevoer van bepaalde hormonen, eiwitten, verteringsenzymen, water, vitamines en mineralen, enz..
De biofeedback meet of alle toevoer wel dergelijk goed functioneert binnenin je lichaam.
Indien er bepaalde belemmeringen zijn worden deze ook behandeld om zo tot een mooi en optimaal resultaat te komen.
Naast het mooie resultaat zal je je ook in topvorm voelen daar je lichaam weer goed en vlot alle toevoer laat komen waar nodig.
Ook los van verjongingsbehandelingen kan je met biofeedback worden behandeld of een meting laten nemen.

10492536_10152669887592901_8747609172044736971_n