Vita-laser en Hyaluronzuur

Vitalaser is de krachtigste athermale laser voor schoonheidsspecialisten op de markt. Dit apparaat heeft niet alleen de mogelijkheid om het cellulaire niveau van elke ongezonde en verouderende huid op te krikken tot het niveau van een gezonde jonge huid. Vitalaser in combinatie met BioHyral vult ook de huid op korte én lange termijn weer op met zuiver hyaluronzuur.
Dit zorgt voor een directe vervaging van rimpels, verfijning van poriën en optimale hydratatie met langdurige werking.

3953327

Vita-Laser

Ontdek de 3 unieke toepassingen van Vitalaser® 600 Plus, de niet-invasieve koudlaser die medisch gepatenteerd en gecertificeerd is:

  • Laserphorese – een veilig en doeltreffend alternatief voor hyaluron fillers met injecties
  • Laser huidtherapie – de krachtigste cellulaire boost voor de huidcellen
  • Laser fysiotherapie – genezende werking voor tal van klachten
1387807150

BioHyral® Pure Hyaluron Gel

BioHyral® Pure Hyaluron Gel betreft een gamma van puur hyaluronzuur dat op unieke wijze in de huid kan penetreren dankzij Vitalaser® 600 Plus. Dit proces noemen we laserphorese.BioHyral® is verkrijgbaar in combinatie met VitaLaser® 600 Plus, als veilig en doeltreffend alternatief voor inspuitingen met hyaluronzuur!

BioHyral® – uniek Hyaluronzuur

BioHyral® Pure Hyaluron Gel is een verrassende en gepatenteerde gel dat met Vitalaser® 600 Plus gecombineerd wordt binnen een laserphorese behandeling.

BioHyral® bevat een originele formulering van hyaluronzuur. Het is immers deels gedehydrateerd, waardoor het gemakkelijk in de huid kan penetreren onder invloed van een krachtige koudlaserbestraling met Vitalaser® 600 Plus. BioHyral® wordt zorgvuldig verkregen via een lang dehydratieproces onder UV-licht en hoge temperaturen. Dit product bevat geen bewaarmiddelen of stabilisatoren en is volledig non-allergeen.

Vanaf het moment dat BioHyral® in de huid is gebracht, neemt het onder invoed van een volgende laserbestraling met Vitalaser® 600 Plus opnieuw haar originele 3D-structuur en volume aan.

De huid krijgt hierdoor haar optimale hydratatie en volume terug. Deze behandeling past perfect binnen een anti-ageing concept dat de huid terug haar volume en herstel geeft.

Voor wie is BioHyral® geschikt?

Elke persoon vanaf een huid-leeftijd van 30 jaar komt in aanmerking voor deze behandeling. Ook iedereen met een droge huid, vette huid, pH-ontstabiele huid en geïrriteerde huid behaalt een kwalitatieve verbetering van de huid met een laserphorese-behandeling met Vitalaser® 600 Plus en BioHyral®.

U kunt de volgende resultaten verwachten:

  • Onmiddellijke lifting met reductie van rimpels
  • Betere kwaliteit van de huid
  • Stabilizering van de pH-waarde van de huid
  • Normalisering van vette huid
  • Hydratatie van droge huid
  • Wonden genezen sneller, ook bij acné, psoriasis en eczeem

Bovendien gaan alle huidcellen beter functioneren na een laserphorese-behandeling. Hierdoor wordt op een biologische manier de aanmaak van nieuwe collageen gestimuleerd, alsook de aanmaak van nieuwe, natuurlijke hyaluron.